top of page
z20202020xadoloco,186_edited.jpg

Sóc la Maria!

Acompanyo projectes de persones que volen viure d'allò que han decidit.

I per mi, és tan important la mirada especialitzada de màrketing i estratègia que et puc aportar, com la visió i empatia perquè el teu projecte et cuidi a tu igual que tu el cuides a ell.

  • Instagram

Meri Taiora

Sóc consultora de comunicació digital especialitzada en copywriting i estratègia.

 

Meri Taiora va néixer l'any 2021, després de més de 15 anys d'experiència, per a apropar un màrketing ètic i transparent a emprenedors i emprenedores. Per fer simple allò que moltes vegades sembla complex. Per fer il·lusionant allò que sovint és frustrant. Per aportar resultats, quan sembla que tot és lent.

Si tens un projecte que necessita ser explicat, t’ajudo a sentir-te més empoderat/da i poderós/a amb la forma de comunicar-lo.

Meri Taiora és un nom que m'identifica. Meri, com em diuen persones importants amb qui em vaig creuar en una etapa trascendental de la meva vida. Taiora, un nom que em vaig inventar fa molts i molts anys i que em connecta amb l'essència i en allò important.

M'encantarà que ens coneguem més, si ho vols!

Contacte

És molt guai quan contactes amb mi! Fes-ho com et vagi millor: mail, whatsapp, formulari, trucada... Sóc a l'altre costat.

636 810 912

instagram: @meri.taiora

bottom of page