top of page
meritaiora.png

Crec en un màrketing honest i conscient.

Sóc la Maria, consultora de comunicació digital especialitzada en copywriting i storytelling. Meri Taiora neix, després de més de 15 anys d'experiència, per a apropar un màrketing ètic i transparent a projectes amb qui compartim valors. Projectes que es mereixen créixer, ser vistos i funcionar!  Per això és imprescindible que connectin amb qui han de connectar i, per tant, necessiten utilitzar les paraules correctes i tenir un missatge coherent, simple i clar.

Claredat, autenticitat i estratègia

He comprovat que la comunicació (perquè sigui això: comunicació) ha de ser clara, sincera, simple, directa i amb la dosis necessaria d’emoció.

 

I crec que igual d’important és que la comunicació sigui honesta i coherent i que doni veu a projectes amb valors, que són els que sí o sí, han de créixer i fer-se veure en aquest món de bojos.

 

L’estratègia és sempre la clau: conèixer en profunditat a qui et dirigeixes, crear una marca coherent i comunicar-la bé a través dels canals apropiats.

 

Si tens un projecte que necessita ser explicat, t’ajudo a sentir-te més empoderat/da i poderós/a amb la forma de comunicar-lo.

Fa més de 15 anys que escric per a marques, negocis i projectes. Formant-me contínuament i actualitzant-me al frenètic ritme del màrketing digital. Aprenent dels millors i incorporant les últimes tècniques i tendències en copywriting i storytelling. Incorporant la precisió a allò que em surt de forma innata i que tant gaudeixo: escriure.

Parlem?

636 810 912

Ens escrivim?

Seguim-nos!

  • Instagram
bottom of page